Wie zijn wij?

Wij houden uw bedrijf financieel gezond

 

 

Wij zijn een advies- en administratiekantoor uit Blokzijl, Overijssel.

 

  • We verzorgen de administratie voor agro- en mkb-bedrijven in het noordelijke deel van Nederland.
  • We bieden financieel, fiscaal en strategisch advies.
  • We denken graag met u mee.

Daarnaast verzorgen wij de belastingaangiften voor particulieren.

 

Een financiële worsteling?

Een eigen bedrijf is een groot goed. Maar niet iedereen zit te wachten op de administratieve taken die erbij horen.

Veel ondernemers willen de boel op orde hebben, zonder er teveel tijd aan kwijt te zijn. Anderen raken de weg kwijt in de wirwar van regels en belastingen. En weer anderen willen scherp blijven, maar het ontbreekt hen aan tijd, waardoor ze niet het inzicht ontwikkelen om gefundeerde bedrijfsbeslissingen te nemen.

Uiteindelijk wil iedereen dat administratie en aangiften goed uitgevoerd worden. Om aan alle verplichtingen te voldoen, ontlast te worden en financieel gezond te blijven. En daar zijn wij voor.

 

Betaalbaar en betrouwbaar administratiekantoor

Advies- en administratiekantoor Jan van der Linde is er voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf die hun administratie en fiscale aangelegenheden aan een betrouwbare partij willen uitbesteden. Zonder de hoofdprijs te betalen.

Advies- en administratiekantoor in Overijssel sinds 1984

Na drie dienstverbanden bij grote administratiekantoren had Jan van der Linde Sr. genoeg gezien. Dat kon vriendelijker! Efficiënter. Hij wilde een kantoor waar mensen gewoon konden binnenlopen.

Dat kantoor richtte hij op in 1984 en na wat omzwervingen nam hij in 1997 zijn intrek in het voormalige postkantoor aan de Oude Verlaat in Blokzijl. En daar zit administratiekantoor Jan van der Linde nog steeds. Inmiddels zijn Jentina, Eva en David aangeschoven. En sinds eind 2018 heeft zoon Jan Jr. de dagelijkse leiding overgenomen. Klein maar fijn, en professioneel. Zo omschrijven wij ons

 

Prettige samenwerking

Want als boekhouder kun je het maar één keer goed doen. Gedegen onderzoek en constante goede kwaliteit zijn dus cruciaal. Evenals vertrouwen! Dat ontstaat bij ons gemakkelijk, omdat de lijntjes kort zijn. Maar het komt van twee kanten: wij gaan ervan uit dat u de benodigde gegevens overlegt. U mag van ons discretie verwachten. Op die manier ontstaat in de loop van de tijd een prettige samenwerking. En die betaalbaarheid? Die is het gevolg van onze kleinschaligheid.

 

 

Kennis maken?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust bij ons langs voor een kop koffie! U kunt ook een bericht sturen,
of ons bellen op telefoonnummer 0527-291891.

Jan van der Linde Sr.

Jan van der Linde Sr.

Boekhoudkundig kan het hem niet ingewikkeld genoeg zijn. Loyaal, betrouwbaar en met ruim 3 decennia aan werkervaring een uitstekende sparringpartner.

Jan van der Linde Jr.

Jan van der Linde Jr.

Fiscaliteit is geen doel op zich, maar een middel om te optimaliseren. Maakt specialistentaal begrijpelijk, weet cijfers te duiden en denkt in mogelijkheden.

Jentina van Benthem – van der Linde

Jentina van Benthem – van der Linde

Verzorgt alle soorten administratie en bestiert het dagelijkse functioneren van het kantoor. Weet veel ballen tegelijk hoog te houden, zelfs met een kop koffie in de hand.

David Blum-van Dijk

David Blum-van Dijk

Is een echte Manus van alles met taken in de boekhouding, administratie, advieswerk en belastingen. Is altijd scherp en staat voor iedereen klaar.