Fiscaal advies

Uw belasting op orde met onze
fiscaal adviseurs

“Wij ervaren de samenwerking als heel goed. Als we een vraag hebben, wordt daar direct op geantwoord, dat is erg prettig. Ook in het meedenken over hoe we dingen aan kunnen pakken geven ze goed advies.”

Glaszettersbedrijf De Gast, Vollenhove

Zoekt u fiscaal advies? Iemand die de regelgeving beheerst en u kan helpen bij het duiden van de rapportages? Administratiekantoor Van der Linde:

  • Geeft haarscherp inzicht in de cijfers.
  • Biedt kwalitatief hoogstaand fiscaal advies.
  • Begrijpt het belang van discretie.

Neem gerust contact op. Wij denken graag met u mee

Wat zeggen de cijfers?

Een jaarrekening is een verantwoording aan belastingdienst en financiers. Maar hij  biedt ook inzicht in het reilen en zeilen van uw bedrijf. Onze fiscaal adviseurs helpen u om dat inzicht te krijgen, zodat u de juiste beslissingen neemt. Bijvoorbeeld over het doen van een investering of het aannemen van personeel. We geven tevens fiscaal advies bij overnames en estate-/ vermogensplanning. Wilt u fiscaal besparen? Dan nemen wij uw belastingaangifte onder de loep.

Onze werkwijze bij fiscaal advies

Wanneer u belt, kijken we direct mee en als we iets zien, dan anticiperen wij daarop. Dat vergt een vertrouwensband: wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om discreet met gegevens om te gaan. Maar omdat we u goed leren kennen, weten we ook waar we rekening mee moeten houden. Bellen we na als er gegevens ontbreken. En schakelen we ons vaktechnisch netwerk in als we een bijzondere casus tegenkomen. Wij hebben een trouwe klantenkring en zij verwijzen anderen weer naar ons door. Dit is voor ons een mooi compliment en de bevestiging dat wij goed bezig zijn. Daar zijn wij enorm trots op!

 

 

Hebt u fiscaal advies nodig?

Heeft u een vraag over een fiscaal onderwerp? Neem dan gerust contact op, want onze fiscaal adviseurs zijn u graag van dienst. U kunt een bericht sturen, of ons bellen op telefoonnummer 0527-291891. U bent ook altijd welkom bij ons op kantoor.