Administratie
uitbesteden

Wij verzorgen de administratie voor het MKB

 

 “Ik ben al ongeveer 35 jaar klant en dat is niet voor niets. Als ik iets moet weten kan ik altijd terecht:  een belletje, binnenlopen voor advies of wat dan ook. Er is altijd iemand die mij te woord staat en het is prima geregeld. Dat vind ik het mooie van een niet te groot kantoor: je hebt altijd direct contact.”

Café/Bar Saantje, Vollenhove.

Wilt u uw administratie uitbesteden? Zodat u er geen omkijken naar heeft? Of omdat u snel inzicht wilt krijgen in uw omzet, kosten en winst? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Administratiekantoor Van der Linde:

  • Is persoonlijk en betrokken.
  • Geeft snel terugkoppeling op uw vragen.
  • Werkt gedegen en professioneel.

Vragen staat vrij! Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening

Wanneer administratie
bijzaak is

In veel bedrijven is de administratie een ondergeschoven kindje. Een
´moetje´ dat bovenop het eigenlijke werk komt. En hoewel de meeste ondernemers het belang van een goede administratie onderkennen, hebben maar weinigen er plezier in.

Maar wanneer het papierwerk niet op orde is, kunt u zich lelijk in de vingers snijden. Wellicht betaalt u teveel, omdat u niet bekend bent met aftrekposten. Te weinig, met naheffingen tot gevolg. Of u krijgt een boete omdat u een deadline mist. De redenen waarom ondernemers hun administratie uitbesteden zijn legio.

 

Geen omkijken naar

Administratiekantoor Van der Linde zet zich volledig in om uw administratie, inclusief alle bijbehorende werkzaamheden, in te richten en uit te voeren. Het gevolg: u voldoet aan uw verplichtingen, u heeft er geen omkijken naar en ontvangt periodiek alle informatie die u nodig hebt om gefundeerde bedrijfsbeslissingen te nemen.

Onze dienstverlening

Wij bieden de volgende administratieve diensten:

  • Belastingadministratie
  • Jaarrekeningen
  • Begrotingen

 

Salarisadministratie uitbesteden

U kunt aan ons ook uw salarisadministratie uitbesteden. Dan maken we de loonberekeningen en doen aangifte van uw loonbelasting. Desgewenst voeren wij ook werkzaamheden uit rond ziek- en herstelmeldingen, sociale verzekeringen, pensioenen en ziektekostenverzekeringen.

Wij adviseren klanten om te werken met de online salarissoftware van Loket.

 

Digitaal of op papier

Wij verwerken met plezier uw papieren facturen en bankafschriften. Werkt u liever digitaal? Dan stuurt u ons via een koppeling met ons administratiepakket eenvoudig uw digitale administratie toe. Door uw facturen te scannen of te mailen kunt u eenvoudig digitaal uw administratie (laten) verwerken.

 

 

 

 

Administratie uitbesteden?

 

Wilt u uw (salaris-)administratie uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze administratieve diensten. Ons telefoonnummer is 0527-291891. U kunt ook een bericht sturen. Bent u in de buurt? Dan staat de koffie voor u klaar!